Maxi Cosi RodiFix autósülés 15-36kg "Confetti"

Maxi Cosi RodiFix autósülés 15-36kg "Confetti"
Maxi Cosi RodiFix autósülés 15-36kg
64 990 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek
Jó teszteredményt elért RODIFIX Isofix-es gyerekülés 15-36 kg testsúlykategóriában (2/3-as korcsoport).

Termék súlya: 6,6 kg
ECE R44/04 universal és semi-universal szabvány szerint készült.
A nyitottságot sugalló kinézet jól tükrözi, mennyire kényelmes a Rodifix. Tágas ülőfelület, jó kilátás a fejtámla ellenére is.
Isofix csatlakozók: A Rodifix ülést Isofix-es autókba tervezték, de az ülés beköthető Isofix nélküli autókba is az autó 3-pontos biztonsági övével.
Az Isofix iránti igény az elmúlt 4-5 évben a kétszeresére nőtt, mivel ez a legbiztonságosabb. Az új autókat már Isofix csatlakozó karokkal gyártják.
AirProtect®: A fejtámla két oldalába beépített szivacsos fóliakapszulák a holland Dorel gyártó szabadalommal védett különlegessége (publikálás éve: 2010).
Az AirProtect® 20%-kal csökkenti a fejsérülés lehetőségének az esélyét!
A Maxi-Cosi márkájú gyerekülések több tagja is rendelkezik már AirProtect védelemmel. Fontos ez azért, mert a legsérülékenyebb testrész a fej és a nyak, majd ezután jön csak a mellkas.
A fej és a nyak védelmére találták ki az AirProtect technológiát, mivel - bár a töréstesztek frontális ütközésben készülnek - a legtöbb baleset kipördülléseel jár vagy a kormány elrántásával, és ezáltal az oldalütközés a gyakoribb. A töréstsztekbe idővel be fog épülni az oldalütközés mérése is.
Egyedi övvezető rendszer: Ha a gyermek már az ülésben ül, akkor pár másodperc alatt beköthető az ülésbe. Az övvezetési rendszer különlegessége még, hogy egy nagyobb gyermek is be tudja magát kötni, ami a cseperedő gyermekek természetes igénye.
Együtt nő az ülés a gyermekkel: A fejtámla magassága az ülés szélessége együttesen állítható. Így kényelmes marad az éves során. Ez azért fontos, mert ezt az ülést akár 8 éven át is használni fogja a gyermek - balesetmentes utazás során.
Biztonsági teszteken jó eredményt ért el az Isofix-es Rodifix. A Rodifix-et 2012. május és júniusban tesztelték.
A Rodifix elődjeit is tesztelték már. A Rodi Airprotect 2010. júniusában kapott jó eredményeket, az újabb Rodi Xp 2011. júniusában szintén jó eredményt kapott.
Tisztítás: vákuum tisztítóval, vagy kompresszoros levegős tisztítóval, illetve kézi mosással, miután levette a huzatot. kisebb ételfoltokat nedves törlőkendővel töröljön le, de ügyeljen arra, hogy a speciális energia elnyelő hab ne nedvesedjen át.
Figyelem: bármekkora erejű ütközéses baleset történik, cserélje le az ülést és a balesetben részt vett gyerekülést ne használja többé. Akkor se, ha külső sérülések az ülésen nem láthatók. Az ülés vázszerkezetének energia elnyelő zónái ugyanis károsodnak az ütközés során, hiszen felfogják az ütközési energiákat, így védve a gyermeket.
Adatok
Cikkszám
RodiFix_Confetti
Webáruház készítés