BeSafe - Belt Guard övrögzítő csat

BeSafe - Belt Guard övrögzítő csat
BeSafe - Belt Guard övrögzítő csat

BeSafe - Belt Guard övrögzítő csat

5 990 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

A BeSafe Belt Guard övrögzítő csat biztonságban tartja gyermeked az utazások során a BeSafe kisgyermek biztonsági üléseiben.

A BeSafe Belt Guard övrögzítő csat biztonságosan együtt tartja a vállöveket, megelőzve ezzel, hogy a kis izgő-mozgó Houdinik kicsússzanak a gyermekülésük övei közül.

A Belt Guard övrögzítő csat egy fontos termék, mivel minden gyermek esetében elérkezik az az időszak, amikor a határaikat feszegetni kezdik ? és néhányuknak ez azt jelenti, hogy kifejlesztenek egy olyan izgő-mozgó szokást, mellyel kijuthatnak a gyermekülésük övei közül, bármilyen szorosra húzta is azt a szülő.

A BeSafe Belt Guard övrögzítő csat könnyedén, egy mozdulattal kinyitható és maradhat az ülésen, így gyorsan és egyszerűen becsatolható indulás előtt.

A BeSafe Belt Guard övrögzítő csat megfelelt a törésteszten egy neves intézetben és az UN R129-es szabvány szigorú előírásainak megfelelt. Mivel tartósan rögzül a vállpárnákra, a Belt Guard könnyedén, komplikáció nélkül segít becsatolni a gyermeket, és használható minden olyan BeSafe üléssel, mely a kisgyermekek korosztályának készült (csoportok: 61-105 cm, 0-18 kg, 0-25 kg, 9-18 kg).

Ezen megoldás szabadalmaztatott dizájnja lehetővé teszi, hogy egy mozdulattal nyitható és zárható legyen a Belt Guard, ezáltal bármely szituációban gyorsan kivehető a gyermek az ülésből.

Mindezekkel a BeSafe Belt Guard egy funkcionális és bizonyított megoldást kínál a szülőknek, hogy biztosak lehessenek abban, hogy a kicsi szabadulóművészük biztonságban, a biztonsági ülésének övei közt marad útközben.

Technikai információk:

Megfelelt az UN R129-es szabvány előírásainak.

Nem kell a magasságát állítani, ha a gyermek nő.

Könnyedén kinyitható és összezárható, ha az övek lazák.

Csak a BeSafe kisgyermekeknek gyártott üléseivel kompatibilis.

Törésteszten megfelelt.

Adatok
Cikkszám
CSIPI486926
Webáruház készítés