Clevamama fejtámasz szürke

Clevamama fejtámasz szürke
Clevamama fejtámasz szürke

Clevamama fejtámasz szürke

Támogatást nyújt az első hónapokban babád fejlődő nyakizmainak, mert tökéletesen stabilan és kényelmesen tartja a fejét. A babád biztonsága a legfontosabb! Sokat utazó babáknál a kényelem biztosítása alapvető számára is. A fej körül védelmet biztosít utazás közben akár autósülésben, de babakocsiban vagy pihenőszékben is.

6 590 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Tulajdonságok:
– Tudományosan bizonyítottan csökkenti a lapos fej szindróma kockázatát és hatását.
– ClevaFoam® közel 50%-kal csökkenti a baba koponyájára nehezedő nyomást, 80%-kal növeli a fej alátámasztási felületét.
– Az átlélegző Airflow™ öko textil minősítésű anyaga elvezeti a nedvességet és növeli a légáramlást.
– Megfelelő a legtöbb autósüléshez, babakocsihoz, és pihenőszékhez.
– Mosógépben 40°C-on mosható, szárítógépbe tehető.

A baba feje ellaposodhat, ami egy igen gyakori probléma. Ez részben az alváshoz ajánlott háton fektetés miatt van, de hozzájárulhat az is, hogy babák útközben a babaülésben döntötten ülnek. Amennyiben kétséged van babád fejformáját illetően, konzultálj orvossal.

Mit tud a ClevaFoam®
A Dublini Trinity Egyetem által elvégzett tudományos kutatások eredménye, hogy a ClevaFoam® csökkenti a lapos fej szindrómát, ami gyakori a háton fektetett gyermekeknél. A ClevaFoam® tudományosan bizonyítottan 50%-kal csökkenti a csecsemő fejére nehezedő nyomást és 80%-kal növeli az alátámasztást hanyatt fekvés közben. A „laposfejűség” egy olyan állapot amikor a baba feje hátul vagy oldalt ellaposodik. Ez gyakori probléma amióta éjszaka a csecsemők ajánlott testhelyzete, a háton fektetés.
Segít megvédeni babád puha kerek fejének formáját a ClevaFoam® technológiájának alkalmazásával. A Dublini Trinity College legújabb kutatásai bizonyították, hogy a Clevamama ClevaFoam® fejtámasz használata alkalmas arra, hogy megvédje babád puha kerek fejformáját.

Adatok
Cikkszám
CSIPI699147
Webáruház készítés