Avent itatópohár kemény itatófejjel 300ml lányos --SCF804/04

Avent itatópohár kemény itatófejjel 300ml lányos --SCF804/04
Avent itatópohár kemény itatófejjel 300ml lányos --SCF804/04

Avent itatópohár kemény itatófejjel 300ml lányos --SCF804/04

3 190 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Szivárgásmentes a felfordulás nélküli ivás érdekében

Rendkívül harapásálló itatófej a fogfejlődés elősegítése érdekében

My Grippy itatófejes pohár
300 ml
18 hó+
1 db-os

Speciális szelep – szivárgásmentes használat
Semmi sem jobb egy jó kis kalandnál. Kérdezze csak meg gyermekét. Ez a szivárgásmentes csőrös pohár pedig maszatmentes ellátmányt biztosít a kalandokhoz. Az egyedi szelepnek köszönhetően a folyadék csak akkor folyik, ha gyermeke iszik, ezért nem kell aggódnia a kifolyó vagy kiömlő ital miatt. Ezt nem csak mi mondjuk: a megkérdezett anyák 82%-a is egyetért abban, hogy a pohár szivárgásmentes*

Rendkívül harapásálló kemény itatófej a fogfejlődés elősegítése érdekében
A My Grippy itatófej rendkívül harapásálló, így egyszerűvé teszi a csőrös poharak használatát a kisgyermekek számára.

Kontúros forma és csúszásgátló textúra
Gyermeke pillanatokon belül magabiztos, önálló ivó lesz a pohár kényelmes fogásának köszönhetően. Kontúros formája és csúszásgátló textúrája a kis kezek számára is egyszerűvé teszi a pohár fogását.

Kevés elemből áll – egyszerű összeszerelni és tisztítani (mosogatógépben tisztítható)
A Philips Avent My Grippy itatófejes pohár csak néhány részből áll, így egyszerűen összeállítható. Higiéniás sapka tartozik hozzá, amely tisztán tartja az itatófejet, továbbá minden alkatrész mosogatógépben tisztítható.

BPA-mentes (0% BPA)
Mint minden csőrös poharunk, ez a pohár is BPA-mentes/0% BPA.

Kompatibilis a Philips Avent cumisüvegekkel és kupakokkal
Az összes Philips Avent cumisüveggel és pohárral kompatibilis, kivéve az üvegből készült cumisüvegeket és az Első Ivópoharakat/Első gyerekpoharakat. Ez azt jelenti, hogy az elemeket cserélgetve tökéletes poharat készíthet, amely teljesen megfelel gyermeke egyéni fejlődési igényeinek.

Philips Avent poharaink követik gyermeke fejlődését
Az önálló ivás elsajátítása mérföldkő a gyermekek fejlődésében. Mi próbáljuk a lehető legegyszerűbbé és legkényelmesebbé tenni a szoptatásról csőrös pohárra való áttérést. Egészségügyi szakértők segítségével biztosítottuk, hogy minden cumisüvegünk és poharunk stimulálja és támogassa a gyerekek motoros készségét és ivóképességét. Akár cumit, akár puha vagy kemény csőrös poharat, akár szívószálat, akár 360°-os ivóperemet is használ gyermeke, biztos lehet benne, hogy az ivóeszköz az ő fejlődését figyelembe véve készült. Minden ivóeszközünk prémium minőségű és természetesen BPA-mentes/0% BPA.

Adatok
Cikkszám
CSIPI747748
Webáruház készítés